Széchenyi család logo

Széchenyi Szabadakadémia "Az igaz ügy örökre veszve nem marad."

2022-09-30

| | | |

Örömmel hívjuk a Széchenyi Szabad Akadémia őszi első előadására, melynek időpontja : 2022 év október06 napja, 17:00-18:30 óra.

Helyszín: az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara
1081 Budapest, Népszínház utca 8. - személyesen, valamint online, (a közvetítés linkjét a regisztráció után tudjuk megküldeni).

Előadó: Albertné Görgey Zsuzsánna, a Görgei Kör alelnöke
Előadás címe: "Az igaz ügy örökre veszve nem marad." "Életre ítélve" (Görgei Artúr)
A Görgey család - ezer éve az élet szolgálatában

Szeretettel ajánljuk előzetesen az alábbi gondolatokat:

„A közel ezer évre visszavezethető nemesi család jeles tagjai a történelem során tehetségüknek, lehetőségeiknek megfelelően különböző módon játszottak szerepet a család, a szűkebb közösség, a nemzet és ezáltal az élet szolgálatában.
A családra jellemző rendíthetetlen erővel és kitartással, -ki irányító szerepével, ki alkotókészségével, ki alázatos munkájával-, az évszázadok alatt mindig az élet védelmében cselekedtek.
A család ma élő utódai a jelen világunk kihívásainak is igyekeznek helytállásukkal, hivatásukkal is megfelelni és az élet szolgálatát szem előtt tartva végezni feladatukat, küldetésüket.”

Előadónk Albertné Görgey Zsuzsánna egyike a leszármazottaknak, aki évtizedek óta felmenőinek nyomdokaiba lépve válságba került családok támogatásával, életvédelemmel, prevenciós oktatómunkával járul hozzá hazánk lelki egészségének javításához, az élet szolgálatához, nemzetünk fennmaradásához.

Részvételi szándékát kérjük az alábbi linken található űrlap kitöltésével és beküldésével jelezze felénk, köszönjük !

A  szóra kattintva : REGISZTRÁCIÓ nyílik meg az űrlap, amelyen el tudja küldeni jelentkezését.

Köszönjük !

Amennyiben érdeklődik programjaink iránt és megoszthatja velünk elérhetőségét, a későbbiekben értesítést küldünk programjainkról.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az előadásra !

Az esemény terveink szerint online is elérhető lesz a linket regisztrációt követően tudjuk megküldeni.

Üdvözlettel:
az Óbudai Egyetem és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány

Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram