Széchenyi család logo

Stádium-Díj 2024

2024-03-25

|

Felhívás a Kárpát-medencében levő magyar általános és középiskolák részére

Stádium-Díj 2024

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös együttműködésben 2018 év végén megalapította a Stádium-díjat, melyet idén hatodik alkalommal hirdetett meg a Kárpát-medencében levő magyar általános iskolák és középiskolai tanintézmények diáksága részére, a nemzeti és a keresztény értékrend a fiatalokban való megszilárdítása érdekében.

A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj, a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén gróf Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.
A díj adományozására a Kárpát-medencében levő magyar anyanyelvű oktatást folytató általános iskolák és középiskolák diáksága tehet javaslatot.

A részvétel menete:

Az iskolák részvételi szándékukat (regisztráció) a program meghirdetésétől jelezhetik, az erre a célra készült online felületen, 2024. szeptember 15-ig.

A jelöltállítás a regisztráció visszaigazolása után azonnal lehetséges egy online űrlap segítségével (jelölés).

Jelöltek közzététele: 2024. szeptember 21.-én, gróf Széchenyi István születésnapján történik meg, az egyes kategóriákban jelölt személyek ekkor válnak nyilvánossá, akikre 2024. szeptember 21.- 2024. október 31-e között lehet szavazni.

A közzététel a jelölés beérkezésének sorrendjében, a feldolgozást követően folyamatos lesz.
Kérünk minden jelöltről egy portrét, illetve az ajánlást, bemutatást (word dokumentumban, 15 sorban megfogalmazva) a stadium@szechenyicsalad.hu email címre, a jelöléssel egy időben megküldeni, amelyeket a szechenyicsalad.hu weboldalra feltöltünk, a szavazásra itt lesz lehetőség, ahol kategóriánként tesszük közzé a jelöltek adatait.

Minden iskola annyi jelöltet állíthat, amennyiért kampányolni is tud. A jelölteket a diákoknak kell népszerűsítenie. Ehhez kapcsolódó írásaikat, kisfilmjeiket, kortes beszédeket, interjúikat a Széchenyi család megjelenteti a honlapján és a Stádium Magazin online felületén.
A kampányidőszak annál hosszabb lehet, minél korábban regisztrált és állított jelöltet az iskola.

Regisztrálni itt lehet: Stádium-díj REGISZTRÁCIÓ 2024

Jelöltállítás adatainak beküldése itt lehetséges: Stádium-díj JELÖLÉS 2024

Kérjük az iskolákat, hogy a Stádium Díjjal kapcsolatos ügyintézés zavartalansága érdekében jelöljenek ki egy kapcsolattartót.

Ez úton tisztelettel hívjuk, csatlakozzon iskolájával programunkhoz!

Budapest, 2024. február 14.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány és Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap

A kapcsolódó időpontok sorrendben:
Jelöltek leadási határideje: 2024 szeptember 15.
Jelöltek közzététele: 2024 szeptember 21.
Jelöltek szavazás indítása: 2024 szeptember 21.
Támogatók gyűjtése - "korteshadjárat"
Szavazás lezárása 2024 október 31. 23.59 óra
Eredmény nyilvánossá tétele: 2024 november 10.
Stádium díj átadásának tervezett időpontja: 2024 november 15.

Tervezett helyszíne: egyeztetés alatt

Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram