Széchenyi család logo

Remek hangulatú Széchenyi Gasztrofesztivál - beszámoló

2021-11-11

|

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány számára ez a hétvége is mozgalmasan telt hiszen megrendezésre került a Fehérvárcsurgói Víztározónál az I. SZÉCHENYI GASZTROFESZTIVÁL.

További képeinket tekintse meg a Gróf Széchenyi Család Facebook oldalán

Szerencsére az idő is nekünk kedvezett, hogy a két napos rendezvény létrejöhetett. A programban halászléfőző verseny és csónakos pergető horgász verseny illetve szakmai előadások szerepeltek. A helyszínen több termelői kiállító is velünk tudott lenni, köztük: Csékei Méhészet Nyárád, Epermester Pincészet, ChiliYard, Agropošta HU, Állati Finomságok.

A november 6-án megrendezésre került halászléfőző verseny és a november 7-én tartott horgászverseny minden résztvevőjének ezúton is mégegyszer gratulálunk!

Halászléfőző verseny dobogósai:

I. Hirsch Family
II. Várpalotai Bányász Horgász Egyesület
III. Csebi Pogány Család

Köszönjük a PRPETUM Nemzetközi Speciális Kutató-Mentők Alapítvány által felajánlott különdíjat a legmesszebbről érkező versenyzőnek - a díjat kapta a Csebi Pogány Család.

Csónakos pergető horgász verseny dobogósai:

I. Peidl János és Ladányi Sándor
II. Herke Zsolt és Ferstl Krisztina
III. Brogyay Péter Pál és Szabó Béla

Legnagyobb halat kifogó csapat:

Brogyay Péter Pál és Szabó Béla

Köszönjük Kucsák Lászlónak a szakmai előadást a Lowrance és a Maritime Hajósbolt jóvoltából.

Köszönjük szépen a ChiliYard, Epermester Pincészet, Állati Finom-ságok, Agropošta HU, Csékei Méhészet Nyárád által felajánlott ajándékokat a két verseny dobogós helyet elérő csapatainak.

Külön köszönet a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Magyar Éremkibocsátó Kft. közös együtt működése során létrejött Gróf Széchenyi István emlékérem felajánlásáért az első helyezetteknek.

Köszönjük a támogatóknak, hogy az esemény megvalósulhatott: Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége, Magyar Országos Horgász Szövetség - MOHOSZ, Gróf Széchenyi Család Alapítvány, Vászonképem, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és az Agrárminisztériumnak.

A képek magukért beszélnek, hiszen a jó kedv és a hangulat tökéletes volt!

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram