Széchenyi család logo

Olasz-magyar agrár-élelmiszeripari rendezvényeket szervezett a Gróf Széchenyi Család Alapítvány digitális formában

2021-02-01

|

Teljes cikk: Mediasz.hu

2020. november 24.


– A Gróf Széchenyi Család Alapítvány küldetése többek között a nemzetközi kapcsolatok hatékony ápolása, az agrárterületek, gasztronómia, kereskedelem, gazdaság megismertetése. Gróf Széchenyi Pál, földművelési-, ipari- és kereskedelmi miniszter (Gróf Széchenyi István kisebbik bátyja) hagyatéka, öröksége, ami a mai Széchenyiek vezetője. Szeretnénk a hagyományunkkal építeni, gazdagítani a magyar nemzetet, ahogy azt elődeink tették. Az ifjúság széles körben való megismertetése a gasztronómiával, az agráriummal, annak szakképzésével.

Az első online eseményt a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara által szervezték“Az olasz jelenlét Magyarországon: a stratégiai együttműködés jelene és jövője” címmel. Az online rendezvényt a MOLK elnöke, Francesco Maria Mari nyitotta meg, aki bevezetőjében ismertette a programot, és köszöntötte a rendezvény vendégeit és támogatóit.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram