Széchenyi család logo

Széchenyi Szabad Akadémia "A Fiatalok Batthyány Körének küldetése"

2022-03-28

|

Örömmel hívjuk a Széchenyi Szabad Akadémia soron következő előadására, melynek időpontja: 2022 év március hó 31 napja, 17:00-18:30 óra.
Helyszín: az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara
1081 Budapest, Népszínház utca 8. - személyesen, valamint online, (a közvetítés linkjét a regisztráció után tudjuk megküldeni).
Előadó: Batthyány Boldizsár
Előadás címe: A Fiatalok Batthyány Körének küldetése
Szeretettel ajánljuk előzetesen az alábbi gondolatokat:
 
"A Fiatalok Batthyány Körének ötlete 2021 decemberében fogalmazódott meg öt fiatal fejében, akiknek legfőbb célja egy olyan platform létrehozása, amely alapvetően a fiatalok tájékozottságát, szabad véleménynyilvánítását, és konstruktív véleményük egymás között való megosztását támogatja.
Ennek az ötletnek a megvalósításához kértük fel a Batthyány Lajos Alapítványt támogatóként, valamint az alapítvány elnökének, Dezső Tamásnak szakmai segítségét, aki mint tapasztalt társadalomkutató, egyaránt hiányt érez a mai fiatalok érdeklődésében és nyitottságában is, az aktuálpolitikai illetve társadalmi kérdések iránt.
Legfőbb célunk, hogy minél több fiatalhoz eljussunk. Olyan közösséget hozzunk létre, amely elsősorban konstuktív viták, beszélgetések, közösségi rendezvények és  kirándulások, és ezeket egybefűző zenei estek programjain keresztül próbál ismertté válni. Közösségünk létrehozásának céljai között az is szerepel, hogy az általunk elért fiatalok kötetlenül tudjanak beszélgetni és hozzájuk hasonló gondolkodású és értékrendű fiatalokkal ismerkedhessenek meg."
Részvételi szándékát kérjük az alábbi linken található űrlap kitöltésével és beküldésével jelezze felénk, köszönjük !
A szóra kattintva : REGISZTRÁCIÓ nyílik meg az űrlap, amelyen el tudja küldeni jelentkezését.
Köszönjük !
 
Amennyiben érdeklődik programjaink iránt és megoszthatja velünk elérhetőségét, a későbbiekben értesítést küldünk programjainkról.
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk az előadásra !
 
Az esemény terveink szerint online is elérhető lesz a linket regisztrációt követően tudjuk megküldeni. 
Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram