Széchenyi család logo

Krucsó Szabolcs Vroom De La Pomme Z-je a legjobb fiatal ló a Gróf Széchenyi István Emlékversenyen

2021-07-10

|

Az idén harmincharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Gróf Széchenyi István Emlékverseny utolsó napja a 6-7 éves lovak döntőjével kezdődött, ahol 30 lovaglást láthatott a közönség. Közülük kilenc, többségében az idősebb korosztályt képviselő ló jutott be az összevetésbe. Három olyan ló volt, aki mindhárom napot verőhiba nélkül tudta teljesíteni, így nem született meglepő eredmény azzal, hogy a döntőben is ők szerepeltek a legjobban.

krucso-szabolcs1

Az összevetés után Krucsó Szabolcs és Vroom De La Pomme Z végzett az élen, megelőzve ifj. Máté Istvánt és a Szombati Gábor tulajdonában álló Chacco Sz-t.

Harmadik lett az osztrák Fritz Kogelnig Jr., aki a 6 éves Utopie-t lovagolta, szoros versenyben megelőzve Zárug Gyulát Cold Blue Boy nevű lovával, illetve Faluhelyi Ádámot Cordiss-szal.

Hibátlanul teljesített még a hatodik helyen végző Weinhardt Virág is az összvetésben London’s Chagana nevű lovával Szigeti Eliza és Lehotai Máté előtt.

Start- és eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Forrás: CSIO Budapest - Magyar Dorottya

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram