Széchenyi család logo

Kihívás Napja 2022 - Ugorjuk meg együtt a kihívásokat!

2022-05-06

|

A Kihívás Napja nagyszabású, országos szabadidősport rendezvénnyel folytatja a 2022-es tavaszi rendezvényszezonját a Magyar Szabadidősport Szövetség. Május utolsó szerdáján idén is a mozgásé lesz majd a főszerep. Tanintézmények, települések, munkahelyek- ezen belül a rendvédelmi szervek- mellett az idén először közösségek is vetélkedhetnek majd a „Magyarország Legsportosabbjai” címekért.

Mi a cél?

Magyarország lakosságának minél szélesebb körű megszólítása és átmozgatása, hogy 2022-ben is legyen mindenkinek saját kihívása ezen a napon. Győzd le önmagad és válaszd a mozgást! Lépj ki a komfortzónádból, akár egyedül vagy csoportosan és végezz legalább 15perc pulzusnövelő fizikai aktivitást!

Hogyan tudok csatlakozni az eseményhez?

Április 4-től indult a nevezés a https://kihivasnapja.hu/regisztracio/ online felületen keresztül. Tanintézmények, települések, munkahelyek- ezen belül a rendvédelmi szervek- mellett az idén először közösségek jelentkezését is várjuk május 20-ig!

A versengésre vágyó sportszerető munkahelyeknek április 26-ig van lehetőségük a nevezésre számukra ugyanis egy egész hónapig tart a játékos sportaktivitásra ösztönző mozgáskampány.

Mi vár Rád?

A helyi szervezésű sportprogramokon túl idén egy új kihívásra is lehet nevezni. Azok a települések, tanintézmények, munkahelyek, közösségek, akik beneveznek a Kihívás Napja eseményre, jogosulttá válnak a plusz „Széchenyi Kihívásra” történő nevezésre is. A Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal együttműködésben létrehozott „Széchenyi Kihívás” célja, hogy a nevezők tanulmányozzák a Széchenyi örökséget és annak szellemében kreatív sportfeladatokat valósítsanak meg a résztvevőkkel.

További információk, nevezés:

https://kihivasnapja.hu

https://www.facebook.com/kihivas.napja

Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram