Széchenyi család logo

Írjuk együtt a történelmet!

2021-09-14

| | | |

Kétségtelenül a változás éveit éljük, érezzük, hogy a régi már nem szolgálja maradéktalanul a javunkat és keressük az új megoldásokat. Most nagy szükségünk van az újító fiatalok hangjára, azokéra, akik érzik magukban az erőt és elszántságot hogy értéket, maradandót teremtsenek és kiálljanak gondolataikkal a nyilvánosság elé.

Ezért hívunk Benneteket, hogy legyetek tagjai a Széchenyi Közösségnek és járuljatok hozzá a legnagyobb magyar örökségének ápolásához. Az ő öröksége mindannyiunk öröksége. Írjuk együtt a történelmet!

A Széchenyi Közösség tagsági tanúsítványa mellett a tehetséges és elhivatott fiatal írók, újságírók, diákok részére rendszeres megjelenési lehetőséget biztosítunk elismert médiumainkban és részvételi lehetőséget rendezvényeinken. A Széchenyi Közösség tagsága révén a szárnyaikat bontogató fiatal alkotók értékes kapcsolatokat építhetnek, tanulhatnak és munkálkodhatnak egy, a közéletben meghatározó jelentőségű szellemi műhelyben.

Jelentkezz egy rövid és eredeti írással az ica.tarko gmail.com címen és írjuk együtt a Te személyes jövődet is!

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram