Széchenyi család logo

Felhívás a Kárpát-medencében működő magyar általános és középiskolák részére

2021-07-14

| | | |

Tisztelettel hívjuk, csatlakozzon iskolájával programunkhoz!

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös együttműködésben 2018 év végén megalapította a Stádium-díjat, melyet idén harmadik alkalommal hirdetett meg a Kárpát-medencében levő magyar általános iskolák és középiskolai tanintézmények diákságának részére, a nemzeti és a keresztény értékrend megszólítása érdekében.
A Széchenyi 230’ Emlékévhez kiemelten kapcsolódó Stádium-díj és rendezvénysorozat záróünnepségére az Emlékév egyik fő támogatójaként, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében kerül sor 2021. november 15-én.

A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj a diákság szavazata alapján három
kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.

A díj adományozására a Kárpát-medencében levő magyar anyanyelvű oktatást folytató általános iskolák és középiskolák diáksága tehet javaslatot.

Idén, - a szokásostól eltérően - a járványügyi nehézségek miatt a jelöltállítás lebonyolítása az iskolák feladata. Minden iskola annyi jelöltet állíthat, amennyiért kampányolni is tud. A jelölteket a diákoknak kell népszerűsítenie. Ehhez kapcsolódó írásaikat, kisfilmjeiket, kortes-beszédeiket, interjúikat a Széchenyi család megjelenteti a honlapján és a Stádium Magazin online felületén.

Az iskolák regisztrációjának és a jelöltállításnak a határideje 2021 október 20.
Regisztrálni itt lehet: Stádium-díj REGISZTRÁCIÓ 2021
Jelöltállítás adatainak feltöltése itt lehetséges: Stádium-díj JELÖLÉS 2021
A jelöltek bemutatásáról szóló dokumentumokat és képet a stadium@szechenyicsalad.hu címre kérjük elküldeni a közzétételhez.
A szavazásra a szechenyicsalad.hu weboldalon lesz lehetőség, 2021 október 22-től, ahol kategóriánként közzétesszük majd a jelöltek adatait.

A Stádium-díj elektronikus szavazásának időpontja: 2021.október 22-től október 31-ig lehetséges.

Fontos időpontok sorrendben
Regisztrációs határidő és a jelöltek leadási határideje 2021 október 20.
Jelöltek közzététele és a szavazás indítása: 2021 október 22.
Támogatók gyűjtése - "korteshadjárat"
Szavazás lezárása 2021 október 31. 24.00 óra
Eredmény nyilvánossá tétele: 2021 november 10.
Stádium díj átadásának tervezett időpontja: 2021 november 15.

Budapest, április 4.
Frissítve: Budapest, 2021. szeptember 23.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány és Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram