Széchenyi család logo

Ezért találkoztak grófok és bárók a hétvégén Magyarországon – videó

2021-09-09

| | |

A magyar nemesi családok, grófok és bárók leszármazottai büszkén viselik a nevüket és céljuk, hogy a nemzet alapkövei lehessenek.

Idén negyedik alkalommal szervezték meg a Történelmi Magyar Családok Emléknapja találkozót a Magyar Nemzeti Múzeumban, nemesi családok leszármazottainak a részvételével. Az eseményre a 7 is bejutott, s ha csak pár óra erejéig is, de újra részesei lehettünk a történelemnek.
Az esemény megálmodója és főszervezője a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke, Széchenyi Tímea. A történelmi családok részéről Bethlen Farkas, Dr. Nyáry György és Ugron Imre Gábor, dr. Nagy István agrárminiszter képviseletében Weidel Walter, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Pest megyei vezetője mondott beszédet. Soltész Miklós egyházi és nemzeti kapcsolatokért felelős államtitkár is tiszteletét tette a rendezvényen.

A magyar nemesi családok, grófok és bárók leszármazottai büszkén viselik a nevüket és a találkozón egyértelművé tették: nem titkolt céljuk, hogy a nemzet alapkövei legyenek.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram