Széchenyi család logo

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 Díj Pályázati felhívás

2018-05-16

|

Pályázati felhívás

AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA  2017 díj elnyeréséért

A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent. 

Díjak

  1. 1. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017-ben két kategóriában hirdetett FŐDÍJAT, az évi ötszáz millió forint feletti árbevétellel rendelkező cégek és az évi ötszáz millió forint alatti bevétellel rendelkező cégek kaphatják.

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgáljuk. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat azok kaphatja, aki a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta.

  1. 2. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 INNOVÁCIÓ díj
  2. 3. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TERMELÉKENYSÉG díj
  3. 4. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS díj

A pályázók tevékenységét ezen a három területen külön is értékeljük és az egyes területek legjobbjait díjazzuk.

Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, amelyek szeretnék méltatni cégen belül a „döntést hozó női vezetőiket”.

Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, akik nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatására.

  1. 5. Idén is az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 programsorozathoz kapcsolódik a Bridge Budapest, a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal karöltve SZÉCHENYI-BRIDGE BUDAPEST 2017 külön díjat adunk át egy mikro-vállalkozásnak.
  2. 6. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 A CSALÁD KÜLÖNDÍJA

A Széchenyi család felismerte, hogy minden mérésnek, mutatónak vannak korlátai, illetve bizonyos nagy tettek nem fejezhetők ki számokkal. Ezért a család tagjai úgy döntöttek, hogy egy különdíjat adnak annak a pályázónak, amelyik a magyarság számára legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.

Minden nem díjazott pályázó szervezet, vállalkozás Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 oklevelet kap.

A pályázók köre

A pályázat nyilvános. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét.

Pályázati nevezési díj: évi 500 millió összbevétel felett 300.000,- Ft, azaz Háromszázezer Forint a nevezési díj, évi 500 millió forint összbevétel alatt 100.000,- Ft, azaz Százezer Forint a nevezési díj.

A mikro-vállalkozásoknak és azoknak a cégeknek, amelyeknek az évi összbevétele 70 millió forintot nem haladja meg, a pályázat benyújtásához nem kell díjat fizetniük, számukra a részvétel ingyenes.

Pályázati nevezési díj fizetési számlaszáma: OTP Bank 11713081-20013530

A pályázatok értékelésének rendszere

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány öt tagú zsűrit kért fel a pályamunkák értékelésére. A zsűri a vállalkozások mérlegéből és eredmény-kimutatásából származó, illetve a cégek HR vezetőjétől bekért adatokból állapítja meg a termelékenységet. A pályázók ezen kívül közvetlenül is átadnak a zsűrinek információkat, melyekből a zsűri értékelni tudja az egyes pályázók társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményét. Az innovációs aktivitás értékeléséhez szintén a cégek által szolgáltatott adatok alapján történik az értékelés, melyekből 3 mutatót számol ki a zsűri. Igyekeztünk olyan mutatókat alkalmazni, melyek lehetővé teszik a különböző profilú és méretű vállalkozások összemérhetőségét.

Regisztrációs cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 11., e-mail: evvallalkozasa@szechenyicsalad.hu, a jelentkezést követően küldjük meg az űrlapot.

Pályázati díj fizetése, szerződés megkötése, dokumentáció beadása, befogadás lezárása: 2017. Október 31.

Pályázók értékelésének, minősítésének határideje: 2017. November 21.

Résztvevők tájékoztatása az eredményről: 2017. November 23.

Díjátadás időpontja:2017. November 30.

Díjátadás helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum

Köszönjük érdeklődésüket. Várjuk jelentkezésüket, sikeres részvételt kívánunk!!                                              

Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram