Széchenyi család logo

Felhívás: Stádium-Díj 2023

2023-04-24

| | | | | | |

Felhívás a Kárpát-medencében levő magyar általános és középiskolák részére

Stádium-Díj 2023

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös együttműködésben 2018 év végén megalapította a Stádium-díjat, melyet idén ötödik alkalommal hirdetett meg a Kárpát-medencében levő magyar általános iskolák és középiskolai tanintézmények diáksága részére, a nemzeti és a keresztény értékrend a fiatalokban való megszilárdítása érdekében. 

A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj, a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén gróf Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.

A díj adományozására a Kárpát-medencében levő magyar anyanyelvű oktatást folytató általános iskolák és középiskolák diáksága tehet javaslatot.

A részvétel menete: 

Az iskolák részvételi szándékukat (regisztráció) a program meghirdetésétől jelezhetik, az erre a célra készült online felületen, gróf Széchenyi István születésnapjáig, szeptember 21-ig. 

A jelöltállítás a regisztráció visszaigazolása után azonnal lehetséges egy online űrlap segítségével (jelölés) 2023. október 16-ig. 

Ezt követően tesszük közzé az egyes kategóriákban jelölt személyeket, akikre 2023. október 17. - 2023. november 17-e között lehet szavazni.  közzététel és a szavazás indítása a jelölés beérkezésének sorrendjében, a feldolgozást követően folyamatos lesz. 

Kérünk minden jelöltről egy portrét, illetve az ajánlást, bemutatást (word dokumentumban, 15 sorban megfogalmazva) a stadium@szechenyicsalad.hu email címre, a jelöléssel egy időben megküldeni,  amelyeket a szechenyicsalad.hu weboldalra feltöltünk, a szavazásra itt lesz lehetőség, ahol kategóriánként tesszük közzé a jelöltek adatait.  

Minden iskola annyi jelöltet állíthat, amennyiért kampányolni is tud. A jelölteket a diákoknak kell népszerűsítenie. Ehhez kapcsolódó írásaikat, kisfilmjeiket, kortes beszédeket, interjúikat a Széchenyi család megjelenteti a honlapján és a Stádium Magazin online felületén.

A kampányidőszak annál hosszabb lehet, minél korábban regisztrált és állított jelöltet az iskola.

A regisztráció határideje: 2023. szeptember 21., csütörtök 23:59 

A jelölés lezárásának határideje  2023. október 16., hétfő, 23:59

A szavazás lezárásának határideje  2023. november 17., péntek, 23:59

Regisztrálni itt lehet: Stádium-díj REGISZTRÁCIÓ 2023

Jelöltállítás adatainak beküldése itt lehetséges: Stádium-díj JELÖLÉS 2023

A kapcsolódó időpontok sorrendben: 

A regisztráció határideje: 2023. szeptember 21., csütörtök 23:59 

A jelölés lezárásának határideje  2023. október 16., hétfő, 23:59

A szavazás lezárásának határideje  2023. november 17., péntek, 23:59

Eredmény nyilvánossá tétele: 2023. november 24.

Stádium díj átadásának tervezett időpontja: 2023. december 15.

Tervezett helyszíne: a Magyar Tudományos Akadémia

Kérjük az iskolákat, hogy a Stádium Díjjal kapcsolatos ügyintézés zavartalansága érdekében  jelöljenek ki egy kapcsolattartót.

Ez úton tisztelettel hívjuk, csatlakozzon iskolájával programunkhoz!

Budapest, 2023. április 20.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány és Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram