Széchenyi család logo

Széchenyi Szabad Akadémia "Széchenyi és kora - egy Széchenyi gyűjtemény"

2022-05-02

|

 Örömmel hívjuk a Széchenyi Szabad Akadémia soron következő előadására, melynek időpontja:  2022 év május hó 05 napja, 17:00-18:30 óra.
Az elmúlt hónapban betegség miatt el kellett halasztanunk az előadást, amelyet most tudunk pótolni.
Helyszín: az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara
1081 Budapest, Népszínház utca 8. - személyesen, valamint online, (a közvetítés linkjét a regisztráció után tudjuk megküldeni).
Előadó: Vígh Róbert, gyűjtő
Előadás címe: Széchenyi és kora - egy Széchenyi gyűjtemény
Szeretettel ajánljuk előzetesen az alábbi gondolatokat:
“Ismerje meg a Széchényi Család múltját és Gróf Széchenyi István életét egy magángyűjtemény darabjain keresztül! Gróf Széchényi Ferencnek már volt a birtokában tanulmány egy állandó Pest és Buda között építendő hídról? Hogyan kapcsolódik a tokaji aszú a Széchényi Család, a Windischgrätz hercegek és a Nemzeti Casino történelméhez? Hallgasson meg egy élménybeszámolót egy Széchenyi kiállítás tárgyainak eredetéről és történelmükről!”
Részvételi szándékát kérjük az alábbi linken található űrlap kitöltésével és beküldésével jelezze felénk, köszönjük! A szóra kattintva: REGISZTRÁCIÓ nyílik meg az űrlap, amelyen el tudja küldeni jelentkezését.
Amennyiben érdeklődik programjaink iránt és megoszthatja velünk elérhetőségét, a későbbiekben értesítést küldünk programjainkról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az előadásra !
Az esemény terveink szerint online is elérhető lesz a linket regisztrációt követően tudjuk megküldeni.
Az idei félév utolsó előadásának időpontja: 2022 május 26.
Üdvözlettel:
az Óbudai Egyetem és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány
Admin
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram