Széchenyi család logo

Stádium díj 2021

  Regisztráció

  1. Iskola neve

  Iskola címe

  1. Ország
  2. Város
  3. Cím

  Képviselet

  1. Iskola igazgatójának neve
  2. Iskola igazgatójának email címe
  3. Kapcsolattartó koordinátor neve
  4. Kapcsolattartó koordinátor email címe
  5. Telefonszám

  Jelölt neve

  Kategóriánkként maximum 3 jelölt állítható. A neveket kérjük vesszővel válassza el egymástól!

  1. Tudomány kategóriában:
  2. Művészet kategóriában:
  3. Közélet kategóriában:

  Kérjük töltse fel a jelöltek bemutatásáról szóló dokumentumot - jelöltenként egy - .docx file formátumban. A bemutatkozó hossza 10 mondat legyen.

  Kérjük töltse fel a jelöltek fotóit - jelöltenként egy - .jpg file formátumban. A fotók használatához a rajtuk szereplő személyek hozzájárulása szükséges. A hozzájárulást az érintett személyek megtehetik Önök felé emailben.

  Maximális feltölthető file méret: 3MB

  Maximális feltölthető file: 18  Kérdés esetén kérjük forduljon a Stádium Díj szervezőihez!
  +36 30 566 6593

  A világpusztító járvány sok nehézség elé állította az emberiséget, éppen ezért az emberi szolidaritásra sokkal nagyobb szükség van, mint máskor. Ennek a szolidaritásnak a jegyében hirdetjük meg az idén a Stádium-díjat, s indítjuk el a hozzá kapcsolódó programsorozatot. - Széchenyi Tímea

  A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös együttműködésben 2018 év végén megalapította a Stádium-díjat, melyet idén harmadik alkalommal hirdetett meg a Kárpát-medencében működő magyar általános iskolák és középiskolai tanintézmények diákságának részére, a nemzeti és a keresztény értékrend megszólítása érdekében. 

  A Széchenyi 230’ Emlékévhez kiemelten kapcsolódó Stádium - díj és rendezvénysorozat záróünnepségére az Emlékév egyik fő támogatójaként, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében kerül sor november 15 –én. 

  A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.

  A díj adományozására a Kárpát-medencében működő magyar anyanyelvű oktatást folytató általános iskolák és középiskolák diáksága tehet javaslatot.

  Idén, - a szokásostól eltérően - a járványügyi nehézségek miatt a jelöltállítás lebonyolítása az iskolák feladata. Minden iskola annyi jelöltet állíthat, amennyiért kampányolni is tud. A jelölteket a diákoknak kell népszerűsítenie. Ehhez kapcsolódó írásaikat, kisfilmjeiket, kortes-beszédeiket, interjúikat a Széchenyi-család megjelenteti a honlapján és a Stádium Magazin online felületén.

  Az iskolák regisztrációjának és a jelöltállításnak a határideje szeptember 15.
  Regisztrálni lehet a Széchenyi-család honlapján.

  2021 augusztus 19 és 22 között rendezik meg a Stádium-tábort, melynek az Erdélyi Gyülekezet ad otthont Budapesten, a Reménység Szigetén., része lesz egy Tudományos Diákkonferencia is. 

  A Stádium-díj szavazatok leadása elektronikusan, szeptember 21-től október 31-ig lehetséges.

  A kapcsolódó időpontok sorrendben: 

  • Regisztrációs határidő 2021 szeptember 15. 
  • Jelöltek leadási határideje: 2021 szeptember 15.
  • Jelöltek közzététele: 2021 szeptember 21.
  • Jelöltek szavazás indítása: 2021 szeptember 21.
  • Támogatók gyűjtése - "korteshadjárat"
  • Szavazás lezárása 2021 október 31. 24.00 óra
  • Eredmény nyilvánossá tétele: 2021 november 10.

  Stádium díj átadásának tervezett időpontja: 2021 november 15.

  Budapest, 2021. április 4. 

  Gróf Széchenyi Család Alapítvány és Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap

   

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram