Széchenyi család logo

Megvalósul a Stádium Díj átadó ünnepsége a Magyar Tudományos Akadémián

2022-03-05

| | | |

Tisztelt Meghívottunk!

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap 2019-es évben a Kárpát-medencében lévő magyar középiskolák diákságának a nemzeti és a keresztény értékrend megszólítása érdekében megalapította a Stádium-díjat.

A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy kiemelkedő eredményt értek el.

Az elmúlt két évben a világjárvány következtében érvénybelépő korlátozások miatt nem volt lehetőségünk a díjak tervezett átadására, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy erre immár sor kerülhet.

Tisztelettel hívjuk az ünnepélyes díjátadóra, melynek helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia, az időpont: 2022. március 18. , 9:30-11:00.
Az eseménnyel egyidőben a Stádium-díj 2022 évi felhívását is közzétesszük, amelyre a helyszínen már regisztrálni lehet az iskoláknak.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a következő ŰRLAPON vagy az alábbi linken található kérdőíven lehet: https://forms.gle/uDWdrFTi76cjw9RQ7

Kérjük szíveskedjenek ezt kitölteni, köszönjük!

Örömmel várjuk a találkozást.

Üdvözlettel:

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
www.szechenyicsalad.hu
facebook.com/szechenyicsalad

címer

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram