Széchenyi család logo

Meghosszabbított jelentkezés pályázatra a Kárpát-medencében működő magyar általános és középiskolák részére

2021-09-22

| | | | |

Stádium-díj regisztráció

Jelöltállítás

A tavaszi iskolai zárásokat figyelembe véve meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt október 20-ra azért, hogy akik a távollétek miatt nem tudtak jelöltet állítani, ezt szabadon megtehessék. Így a pályázaton való részvételi lehetőség még 1 hónapig nyitva áll mindenki számára. Várjuk az iskolák jelentkezését és sok sikert kívánunk!

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös együttműködésben 2018 év végén megalapította a Stádium-díjat, melyet idén harmadik alkalommal hirdetett meg a Kárpát-medencében működő magyar általános iskolák és középiskolai tanintézmények diákságának részére, a nemzeti és a keresztény értékrend megszólítása érdekében.

A Széchenyi 230’ Emlékévhez kiemelten kapcsolódó Stádium - díj és rendezvénysorozat záróünnepségére az Emlékév egyik fő támogatójaként, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében kerül sor november 15 –én.

A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.

A díj adományozására a Kárpát-medencében működő magyar anyanyelvű oktatást folytató általános iskolák és középiskolák diáksága tehet javaslatot.

Idén, - a szokásostól eltérően - a járványügyi nehézségek miatt a jelöltállítás lebonyolítása az iskolák feladata. Minden iskola annyi jelöltet állíthat, amennyiért kampányolni is tud. A jelölteket a diákoknak kell népszerűsítenie. Ehhez kapcsolódó írásaikat, kisfilmjeiket, kortes-beszédeiket, interjúikat a Széchenyi-család megjelenteti a honlapján és a Stádium Magazin online felületén.

Az iskolák regisztrációjának és a jelöltállításnak a határideje október 20.
Regisztrálni lehet a Széchenyi-család honlapján.

2021 augusztus 19 és 22 között rendezik meg a Stádium-tábort, melynek az Erdélyi Gyülekezet ad otthont Budapesten, a Reménység Szigetén, melynek része lesz egy Tudományos Diákkonferencia is.

A Stádium-díj szavazatok leadása elektronikusan, október 22-től október 31-ig lehetséges.

A kapcsolódó időpontok sorrendben:

  • Regisztrációs határidő 2021 október 20.
  • Jelöltek leadási határideje: 2021 október 20.
  • Jelöltek közzététele: 2021 október 22.
  • Jelöltek szavazás indítása: 2021 október 22.
  • Támogatók gyűjtése - "korteshadjárat"
  • Szavazás lezárása 2021 október 31. 24.00 óra
  • Eredmény nyilvánossá tétele: 2021 november 10.

Stádium díj átadásának tervezett időpontja: 2021 november 15.

Budapest, 2021. április 4.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány és Stádium Társadalmi és Kulturális Hír

Stádium-díj regisztráció

Jelöltállítás

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram