Széchenyi család logo

A Promotions Media, Az Év Széchenyi vállalkozása innováció kategóriában

2021-06-12

| |

A Promotions Media Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Melles Maximilián az innováció kategóriában vehette át Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 díjat.

"A Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal évek óta együtt dolgozunk, így például a Történelmi Magyar Családok Emléknapja megszervezésében is kivesszük a részünket. Az alapítvány kezdeményezéséhez az évek során az Információs és Technológiai Minisztérium is csatlakozott, így nem is kell mondani, hogy Az Év Széchenyi Vállalkozása díjak odaítélései komoly szakmai alapokon nyugszanak" – mondta lapunknak a Promotions Media Kft. ügyvezető-tulajdonosa, akitől megkérdeztük: szerinte minek köszönhető, hogy az innovációs kategóriában nekik ítélték oda az elismerést?

"A vállalkozásom a marketingtevékenység és a rendezvényszervezés mellett egy weboldalt is működtet, a promotions.hu-t. Az oldalon a kulturális életből, valamint a szórakoztatóiparból igyekszünk különféle hírekkel, érdekességekkel szolgálni, de emellett saját tartalmakat is előállítunk. Hét hónap alatt az addigi 200 ezres látogatottságot sikerült 2 millió 200 ezres látogatottságra feltornászni, ami nem kis dolog" – tudtuk meg az ügyvezető-tulajdonostól.

Forrás: szon.hu A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírpotál
Főkép: Dr. Nagy Ádám helyettes államtitkár, Melles Maximilián, a Promotions Media Kft. ügyvezetője, Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke, Széchenyi Krisztián, valamint Széchenyi Márk - Fotó: Papp József

Gróf Széchenyi Család Alapítvány
SZerző
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram