Díjazottak bemutatása

A Széchenyi Vállalkozása 2017 Díj 

 

FŐDÍJ I. kategória (500 millió forint feletti éves árbevétel)

GLOBSERVER Stratégia és Védelemkutatás Fejlesztő Kft. globeserver

A Globserver Kft. vállalatirányítási rendszerét az ATLAS International (Anti Terrorism Liaison Aid Solution) Terrorizmus Elleni Küzdelmet és Együttműködést Támogató Megoldások szövetsége és az ATLAS Network biztosítja.

A GLOBSERVER Stratégia- és Védelemkutatás Fejlesztő Kft. oktatással, tanácsadással és egyéb más szolgáltatásokkal segíti, támogatja a kormányzati és vállalati struktúrákat valamint, operatív megoldásokat dolgoz ki biztonsági kihívásokra.

Munkatársaink különböző szakterületeken szolgáltak, hazai és nemzetközi katonai valamint rendvédelmi egységeknél. Gyakorlati tapasztalataikkal az optimális cselekvési programok kidolgozása és végrehajtása mellett, oktatói tevékenységgel is segítik a cégcsoport munkáját. Elismertségünket az innovatív projektek, katonai- rendvédelmi fejlesztések megvalósításával, inkubátor programokkal értük el. Cégünk munkatársai számára fontos a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem támogatása, a vállalati és a civil szektor biztonságának megteremtése. A humán struktúra kialakításánál fontos körülmény volt, hogy a vezetői apparátus lefedje a védelmi ágazatokat: a honvédelmet, a rendvédelmet és a nemzetbiztonsági feladatköröket. Képzési programjaink specifikusak, innovatívak és rugalmasan követik a mindenkori nemzetközi biztonsági helyzetek alakulását ezáltal a képzéseink tematikáját elsajátító szakemberek a megszerzett tudással hozzájárulnak a biztonságos és nyugodt életvitel fenntartásához.

Tevékenységi köreink széles spektruma a védelmi koncepciók kidolgozását és azok optimális gyakorlati megvalósítását fogja össze. A GLOBSERVER Kft. és munkatársai ezt a célt tekintik fő feladatkörüknek.

Honlap: http://www.globserver.eu/

 

FODÍJ II. kategória (500 millió forint alatti éves árbevétel)

CROWN FOODS Kft.

bite logo wide2013-óta A BITE bakery café egy olyan vendéglátó egység, amely magába foglalja egy klasszikus pékség és egy modern kávézó minden jó tulajdonságát.

Hagyományos értelemben vett pékség, hiszen a helyszínen, nyers tésztából, kézzel készül minden péktermék.

Termékeinkben kerüljük az adalékanyagokat és megidézzük a klasszikus ízeket házias technológiát használva.

Kávézó a modern értelemben, mivel korszerű gépekkel, gyorsan, magas minőségű kávékat készítünk elvitelre, vagy beülős beszélgetések mellé.

Fontos számunkra, hogy termékeink üzenete, a minőségi vendéglátás minél több helyre elérjen, ezért 2016-tól elindítottuk franchise üzletágunkat és 2016 december 1-én megnyitottuk első budapesti franchise egységünket.

 Honlap: http://www.bitebakerycafe.hu/

 

INNOVÁCIÓ kategória nyertese

MATEKING/ Mosóczi András Attila /

matekingA Mateking.hu 2010-ben indított magyar e-learning weboldal, 2017-ben közel 55 ezer felhasználóval. Az oldal egy tabletre és telefonra optimalizált egyetemi és középiskolai matematikaoktató weboldal. Látványos szemléltetésekkel, egyszerű és vicces magyarázatokkal, amelyek rövid és könnyen érthető egységekben magyarázzák el a bonyolult egyetemi matematikát úgy, hogy azt bárki megértse. A készítők célja az volt, hogy egyszerűen, gyorsan és kényelmesen tanítsa meg azt, ami bonyolultnak, nehéznek és fárasztónak tűnik.

A weboldal ötlete 2009-ben fogalmazódott meg Mosóczi András fejében, aki egy országszerte mindenki számára elérhető segítséget akart nyújtani a matematikában nehézkesen eligazodó egyetemistáknak.

Ekkor elutasítások sora után végül úgy döntött, hogy teljesen saját kezébe veszi a projektet, és saját finanszírozással fog belekezdeni.

2010-ben ismerkedett meg Kovács Zoltán informatikussal, akinek segítségével létrehozták az első kezdetleges változatot, amely az év decemberében már el is indulhatott. Többévnyi béta verzió után 2014-ben szövetséget kötött Mosóczi András, Kovács Zoltán és Képes Viktor, hogy elkészítik az oldal angol nyelvű verzióját, és egyúttal a magyar oldalt is jelentősen fejlesztik.

Ennek eredményeként indult el 2014 októberében a megújult mateking.hu.

2016-ban további jelentős fejlesztések voltak, és több egyetemmel is elkezdtek együttműködni annak érdekében, hogy a hallgatók jobb eredményeket érjenek el vizsgáikon. Az Óbudai Egyetem a 16/17-es tanévre minden hallgatójának előfizetett a mateking Analízis1 tananyagára.

Honlap: https://www.mateking.hu/

 

TÁRSADALMI FELELOSSÉG VÁLLALÁS kategória nyertese

CARPEX KFT.

carpexAz épülettakarítással foglalkozó magyar cég kiemelt figyelmet fordít – részben megváltozott munkaképességű – dolgozói kiválasztására és képzésére, tudatában annak, hogy a megbízói részéről meglévő bizalmat a cég minden dolgozójának nap mint nap meg kell szolgálnia. A Carpex Kft 1994-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú cég. A legkorszerűbb tisztítási technológiák alkalmazásával és megfelelően kvalifikált, megbízható szakembergárdával  garantált minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújt. A takarítás nem csak munka, hanem bizalom kérdése is.

Takarítási szolgáltatás - mint minden takarítócég esetében - a humán erőforráson alapul. Munkatársak  különböző helyeken, időbeosztásban végzik nagyfokú figyelmet és alapos szakmai ismereteket, valamint erkölcsi feddhetetlenséget, és precizitást követelő feladataikat. Ezért a cég külön figyelmet fordít munkatársaira, különösen a megváltozott munkaképességűekre. 

honlap : http://www.epulettakaritas.hu/

 

Döntéshozó Női Vezető elismerő oklevél:  PÓLUS ADRIENN cégvezető Thermotechnika - Crown Cool Kft.

crowncool1981-es bejegyzést követően az anyavállalat, a Thermotechnika kft. Magyarország második magánvállalataként kezdte meg működését 1982. január 1-jén.  Az első 5 évben a családi vállalkozás hűtőszekrények javításával és karbantartásával foglalkozik, majd ezután kezdődik el kereskedelmi és vendéglátóipari hűtőgépek gyártása a tatabányai gyárban. 

A társaság az alapítás óta 100%-ban hazai családi tulajdonban van, a cégcsoport vezetését az alapító, illetve családtagjai látják el. A Thermotechnika - Crown Cool leányvállalataként 2013-ban jött létre a Crown Foods Kft. gyorséttermi fejlesztése a BITE bakery café-

Pólus Adrienn a cégcsoport cégvezetője 1996-ban szerzett közgazdász diplomát, majd több évnyi multinacionális környezetben eltöltött évet követően 2002 óta a társaság kereskedelmi és marketing igazgatója, illetve cégvezetője.

Pólus Adriennek köszönhetően vett új lendületet a társaság kereskedelmi tevékenysége a 2008-as válságot követően, nőként több tucat munkavállalót irányít és támogat. Mindezek mellet szerető feleség, három gyermek édesanyja, akiket nagy szeretetben nevel.

 https://tchungary.com/

 

TERMELÉKENYSÉG kategória nyertese

3B SYSTEM Hungary Kft.

3BSISTEMA 3B alapjainak lefektetése 2001-ben kezdődött. Az első felhasználási terület az értékesítés volt. A rendszer alap gondolatát az akkor már világszerte ismert, Thomas féle DISC rendszer adta. A rendszer személyiségtípus-csoportok tipizálásával, motivációs együtthatók meghatározásával működött. A 3B rendszer életre hívásának oka az ügyfelek jobb megértése, döntési folyamataik felvázolása és tipizálása, ezáltal az értékesítés hatékonyságának növelése volt. Az értékesítésnél rendkívül szerepe van annak, hogy az adott személyiségtípus beazonosítás külső, mindenki által felismerhető jegyek alapján nagy biztonsággal megtörténhessen. A 3B is erre koncentrált! Azt lehetett tapasztalni, hogy az öltözködés, a kommunikációban fellelhető reakciók, a vizsgált személyt körülvevő környezet és kedvenc tárgyi eszközei segítségével könnyen meghatározható az eredeti személyiségtípus.

A 3B gyors fejlődését a rendelkezésre álló nagy létszámú értékesítési csapatok biztosították, melyeknél hatékonyan, gyors eredményekre lehetett szert tenni a rendszer működését illetően. Több mint 200 kiemelt értékesítési tréning tapasztalata segítette a rendszer tökéletesítését. A külső jegyek pontosítása több 10 000 ügyfél tesztelése alapján történt, és mára egy megbízható analízist jelentenek a felhasználók számára.

honlap: http://3b-system.com/

Széchenyi–Bridge Díj 

BITRISE

bitriseA Bitrise alig pár év leforgása alatt a startupokra jellemző lendületet is felülmúlóan tudott elérni eredményeket. A 2014-ben alapított cég 2015-ben már a Fiedler Capital magvető tőkéjéből építkezhetett. A világ egyik legjobb üzleti inkubátorprogramjában, a kaliforniai Y Combinatorban elsőként képviselhették Magyarországot 2017 elején. Az ott elnyert induló támogatást hamar követte a finn OpenOcean alap 3 millió dolláros befektetése, mellyel az egyik legjobban tőkésített magyar startuppá váltak, és megnyílt az út, hogy a világpiacon is megvessék a lábukat. Az IT fejlesztők kényelmét és hatékonyságát növelő szoftverüket ismerők szerint erre minden esélyük meg is van, amit az is alátámaszt, hogy változatos külföldi ügyfélkörük között még észak-koreai regisztrált felhasználó is felbukkan. Mindezek ellenére az alapítók, Birmacher Barnabás ügyvezető igazgató, Benei Viktor technológiai igazgató és Balla Dániel kereskedelmi igazgató továbbra is elsődlegesen itthonról irányítja a vállalkozást. Egyszerre használják ki a magyar fejlesztőkben rejlő tudást és az üzletileg fontos versenyelőnyt, ugyanakkor vállalják annak felelősségét, hogy a külföldi tapasztalatokat itthon is megosszák munkatársaikkal és a szakmai közeggel.

https://www.bitrise.io/

 

CSALÁD KÜLÖNDÍJA kategória nyertese

Varga-Márfy Kft.

Varga Marfy uj logoCsaládi vállalkozás 1997 -ben alapították, és évről évre növekszik piacuk. Higiéniai termékek, szennyfogó és emblémás lábtörlő szőnyegek, alumínium profilos szennyfogó szőnyegek, ergonómiai szőnyegek gyártásával és forgalmazásával, valamint kis és nagyméretű digitális nyomtatással foglalkozik. Törekvésük, a hitelesség, és az hogy a cég sikerein keresztül mind a két család nevét a legnagyobb megbecsülés övezze. Fontos számukra a pontos, jó és precíz munka és az ügyfél elégedettség.

Támogatják és erősítik végfelhasználóik és viszonteladó-partnereiket. Hisznek abban, hogy csak csapatként együttműködve lehet eredményes és sikeres vállalkozásokat építeni.

A családi vállalkozás a fennállása óta végez karitatív munkát is, többek között alapítói egy speciális mentőcsapatnak.

http://www.varga-marfy.hu/

  

Pályázók bemutatása

Itt találhatóak a 2016 évi A Széchenyi Vállalkozása Díj pályázóinak bemutatkozó anyagait.

 

 

Érvényes pályázatot nyújtottak be:

Béres Gyógyszergyár Zrt.

beres

 

 

 

 

Bonaventura Gold Kft.

 

 

 

 

 

logo nmw en1

The Connest East Incubator Kft.

incubator

Fino Bio Products Kereskedelmi Kft.

FINO logo F K va 1

Irodamarket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

iroda market

Móksha Gyógyír Zrt.

moksha

Stadler Szolnok Zrt.

stadler

 


BÉRES GYÓGYSZERGYÁR Zrt.

beresA Béres Gyógyszergyár Magyarország legnagyobb, magyar családi tulajdonban lévő vállalkozása, a hazai gyógyszeripar egyik meghatározó, az egészségvédő piac vezető szereplője. Az alapító feltaláló tudományos és emberi nagysága példaként áll fia, dr. Béres József előtt, aki 2000 óta a Béres Gyógyszergyár elnöke.

A vállalat küldetésének tekinti a magyar társadalom egészségi állapotának javítását, egészségtudatosságának fejlesztését. Termékeivel elsődlegesen a betegségek megelőzését, gyógyítását szolgálja. A Béres az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon.

A legendás találmány, a Béres Csepp, 1972-ben született id. dr. Béres József hosszú és kitartó munkájának betetőzéseképpen. A Béres Cseppet 2000-ben hivatalosan is gyógyszerré minősítették, feltalálóját 2002-ben az ország legrangosabb tudományos elismerésével, a Széchenyi-díjjal tüntették ki. A Béres Csepp 2013-ban hivatalosan is bekerült a hungarikumok közé.

A rendszerváltozás óta töretlenül fejlődő vállalat preventív gyógyszereivel, étrend-kiegészítő készítményeivel elkötelezetten szolgálja az emberek egészségvédelmét, a „Béres-minőségen” keresztül életminőséget, minőségi életet ajánl. Világszínvonalú termékei szolnoki gyárában, magyar tudásra támaszkodva, itthoni fejlesztéssel, hazai munkaerővel készülnek.

A Béres Csepp mellé mára több mint 70-féle készítmény sorakozott fel, melyek Magyarországon és a régió országaiban kerülnek bevezetésre. A vállalat elhivatott munkája eredményeként több termékpiaci szegmensben vezető pozíciót tölt be. A Béres termékek piacvezetők az immunrendszert erősítő szerek, a komplex multivitamin-ásványianyag-nyomelem készítmények piacán, a teljes C-vitamin piacon, valamint a komplex kalciumpótló gyógyszerek piacán.

A Béres Gyógyszergyár, a gyógyszerek fejlesztése és gyártása mellett, a társadalmi felelősségvállalás területén is kiemelkedő szerepet tölt be. Megalakulása óta elkötelezetten segíti a rászorultakat, támogatja az egészségügyet, az oktatást, az ország fejlődését szolgáló, példaadó, egyéni és közösségi célokat. A karitatív tevékenységet az 1993-ban létrejött Béres Alapítvány koordinálja.

 

 

primusBONAVENTURA GOLT Kft.

A Bonaventura Gold Kft ügyvezetőjének Regőczi Lászlónak a  nevéhez fűződik a Primus ásványvíz gondolata. Története a 2000-es  évek elejére nyúlik vissza. Az álom, mely egy igazi exportképes prémium kategóriájú ásványvízről szólt, majd tíz év kemény munkája során valósulhatott meg, Budapesttől mintegy 27 km-re fekvő Zsámbék határában. Sikerült megvalósítani azt páratlan összetételű, kiváló minőségű és íz világú ásványvizet adó vízbázisból táplálkozó kutat mintegy 450 méter mélyen, amire a vállalkozást alapoztuk. A legújabb technológiát képviselő termelősor elhelyezésére 1600 m2 alapterületű csarnok épült.  A töltő gépsor kezelői multinacionális palackozóban szereztek több tíz éves tapasztalatot.

Az Ásványvízről

A ragyogóan friss ízű Primus ásványvíz, mely Európa szívéből, a Kárpát medence ásványokban gazdag helyéről, a Budapest melletti Zsámbékon mintegy 200 millió éves triász kori karsztból, 452 m mélyről tör fel. Ez a kiváló minőségű, érintetlen víz értékes ásványi anyagokat tartalmaz, úgy mint: kalcium, magnézium, hidrogén karbonátok, szulfátok. Az ásványi anyagok rendkívül fontosak az emberi szervezet számára, a kalcium a fogakat és a csontokat, míg a magnézium a idegeket, az izmokat és a szív izomzatát erősíti. A szulfátok a haj, a köröm, a bőr egészségét biztosítja és segítik az emésztést. A Primus ásványvíz egyediségét a szilícium tartalom biztosítja, melyet a tudósok az örök fiatalság zálogának tartanak. A vizet úgy palackozzuk a fogyasztóink számára, ahogy a természet azt megőrizte, mindenféle vízkezelés nélkül. A Primus ásványvíz enyhén lúgos kémhatású (PH= 7,53), íze se nem sós, savanyú, és nem keserű, hanem kellemesen természetes és semleges.

 

FINO BIO PRODUCTS Kft.

  FINO logo F K va 1  A FINO Bio Products Kft. 2006 óta foglalkozik importból származó, kizárólag organikus termékek, azaz bio élelmiszerek, bio gyümölcs- és zöldséglevek, bio szörpök forgalmazásával, a tavalyi évben elkezdtük a bio kozmetikumok és tisztítószerek forgalmazását is.

Több, nemzetközileg ismert, piacvezető bio brand kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el oly módon, hogy a vecsési központi raktárunkban folyamatosan tartunk megfelelő készletet az általunk forgalmazott teljes termékpalettából, így partnereink igényeire azonnal tudunk reagálni.Választékunk kialakításában kiemelten figyeltünk arra, hogy termékeink között helyet kapjanak gluténmentes, laktózmentes, élesztőmentes, vegán és vegetáriánus bio élelmiszerek is.

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott egészséges bio termékek minél több csatornán keresztül elérhetők legyenek azon tudatos fogyasztók számára, akiknek fontos az egészségük. Vevőink között megtalálhatók a nagy áruházláncokon kívül (AUCHAN, TESCO, SPAR), az összes jelentősebb bio termékekkel foglalkozó nagykereskedő cég (MEDILINE, BENNOVUM, BIJÓ, VARGA REFORMHÁZ), számos kiskereskedő, valamint a HORECA területen is vannak már komoly referenciáink (HILTON Hotel, SPIRIT Hotel).

 fino bio cégek

 
iroda marketIRODAMARKET Kft.

Az Irodamarket Kft. 1996. óta működő, irodaellátó cég.
Portfóliónkban megtalálható minden olyan termék, ami a modern iroda, iskola vagy közintézmény mindennapi működéséhez szükséges. Tevékenységünk során elsősorban a vállalati és intézményi ügyfelek kiszolgálását végezzük, akár tendereken, közbeszerzési pályázatokon vagy közvetlen ajánlattétel útján.

Portfóliónkban közel 12.000 féle termék található az alábbi termék kategóriákban:

Papír-, írószer-, irodaszer termékek

 • Irodai papíráruk, másolópapírok

 • Írószerek

 • Postázási és csomagolási termékek

 • Irodai kisgépek

 • Vizuáltechnikai termékek

 • Vegyes irodaszerek

 • Iratrendezés, archiválás termékei

 • Vagyon- és munkavédelmi termékek

 • Irodabútorok és kiegészítők

 • Naptárak, ajándéktárgyak

Iroda-és számítástechnikai termékek

 • másológépek, nyomtatók, számítás- és irodatechnikai eszközök, berendezések, szoftverek

 • mobilkommunikációs kiegészítők, nyomtatási kellékanyagok

HORECA termékek, hotelellátás

 • Higiéniai termékek,

 • vendéglátás technikai és Irodatechnikai felszerelések,

 • Bútorok,

 • Vagyon és munkavédelmi termékek,

 • Élelmiszerek,

 • Prezentációs és reklám anyagok.

mokshaMÓKSHA GYÓGYÍR Zrt.

A Móksha Gyógyír Zrt. 2013-ban alakult, korlátolt felelősségű társaságból fejlődött 2008 óta, 2013-ban vált zártkörű részvénytársasággá. Napjainkban egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. Évi fejlődése 5-8%, melyet a vevői kör bővítésével érünk, értünk el.
Nagy hangsúlyt fektetünk termékünk és szolgáltatásaink minőségére és folyamatos javítására, ezért elsődlegesnek tartjuk magunk közeli és távolabbi ismeretségünk, kollégáink fejlődését, rövid és hosszú távú tanulmányaink bővítését. Tarjányi Zsolt, kereskedelmi igazgató és felesége, Tarjányiné Dabóczi Tünde, tanácsadó, hat éve lelkiismeretes, türelmes és megbízható munkája a Móksha küldetés alappillére.

A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének. Ajánlóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez.

Ajánlóink főbb ismertetői: Fogyasztói és alkalmazói termékünknek, szolgáltatásunknak, megbízhatóak, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Évről-évre különböző képzéseken vesznek részt, melyek hozzájárulnak a szolgáltatásaink javulásához.

STADLER SZOLNOK Kft.

stadlerA Stadler egy nemzetközi, független vasúti járműgyártó vállalat. A cégcsoport Svájcban, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Olaszországban, Algériában és Belaruszban van jelen. A Csoport összesen több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

A Stadler termékeivel a regionális, elővárosi és városi gyorsvasúti közlekedés, valamint a könnyű városi vasúti és villamos járművek piacaira fókuszál. Moduláris járműcsaládok rendszerének gyártójaként a Stadler minden megrendelőjének a saját vasúti infrastruktúrájához igazított járművet szállít.

A Stadler Magyarországon három leányvállalattal van jelen. Az elsőként, 2005-ben megalapított Stadler Trains Magyarország Kft. a csoport magyarországi vezérképviselete. A Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. 2007-ben kezdte meg a működését Pusztaszabolcson, feladata a magyar piacon értékesített Stadler járművek karbantartása, illetve 2011 októberétől a MÁV kötelékébe tartozó Bombardier Talent motorvonatok szervízelése.

 A 2009-ben alapított Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft. különböző Stadler motorvonatokhoz gyárt alumínium kocsiszekrényeket. A Stadler Magyarországon összesen már több mint 450 munkavállalót foglalkoztat, míg összesített árbevétele meghaladja az évi 20 milliárd forintot. Az üzem a cégcsoporton belül villamos és dízel, normál és széles nyomtávolságú, illetve egyszintes és emeletes vonatok alumínium kocsiszekrényeinek hegesztését és fényezését látja el.  A 12.000 m2-es területen elhelyezkedő üzemben az alumíniumprofilok megmunkálásától a kész kocsiszekrények fényezéséig minden munkafázist elvégeznek. A gyár létrehozásával a Stadler 4 évvel ezelőtt egy teljesen új tevékenységet honosított meg Magyarországon, a magyar leányvállalat pedig mára már Európa egyik legkorszerűbb alumíniumhegesztő üzemének számít. A gyár a hazai megrendelések kiszolgálása mellett jelenleg a német, fehérorosz, észt és lengyel piacokra termel.

A Stadler mindezidáig összesen 133 FLIRT típusú alacsonypadlós elővárosi motorvonatot értékesített Magyarországon. Ebből 10 jármű a GYSEV Zrt. kötelékében teljesít szolgálatot, míg 123 vonat a MÁV vonalain szállítja majd az utasokat.

incubatorTHE CONNECT EAST INCUBATOR Kft.

A Connect East Incubator egy innovatív KKV-k és startupok számára kidolgozott négy hónapos program, amely a regionális szinten felkutatott tehetségek nemzetközi sikerét, a piacra lépését segíti. Mivel hiányoznak a nemzetközi hidak a kelet európai projektek sikeréhez.

Az egészséges vállalkozói kultúra oktatása nem jelenik meg az egyetemeken. A startupok és Innovatív KKV-k többsége felkészületlen, induló tőke, mentorok és nemzetközi programok hiányában eleve hátrányból indul a nemzetközi piacok megszerzésért.

A Connect East Incubator egy hónapos budapesti felkészítés után, nemzetközi partnerek segítségével validálja a nemzetközi szinten is versenyképes projekteket, termékeket. A Hackathon-in-a-Box sikerére és alapítói tapasztalataira építve az első sikeres Kelet-Európai inkubátor kíván lenni.

 

SZÉCHENYI CSALÁD - BRIDGE BUDAPEST KÜLÖNDÍJ

 

pályázók

 

Logiscool Kft.
Móra-BookR Kft.
Indivizo Kft.
ADASWorks Kft.
HoMe Kreatíva Kft.
InterCover Kft.
ecoBaby Kft.
Samebug Kft.
Synetiq Kft.
CodeCool Kft.
W.up Kft.