.Szabad Akadémia

3 mintaIsmereteink tudományos eszközeivel szeretnénk képet kapni arról a korról, melyben a Széchenyiek éltek, felidézve azokat az eszméket, melyeket a családtagok és kortársaik képviseltek.

Programok, pályázatok

szechenyi emlekevTöbb területen szándékozunk programokkal megjelenni,  felismerve és szem előtt tartva korunk aktuális problémáit, melyekre erőnkhöz mérten válaszolni kívánunk.

Széchenyi örökség

szabadakademia2016-os évben emlékezünk meg Széchenyi István születésének 225. évfordulójáról, melynek kapcsán programsorozatot hirdetünk, melynek célja a nagy formátumú család szellemi örökségének megőrzése.

Szociális és kultúrális feladatok

Szociális és kultúrális feladatok

Sajtószoba

 

Történelmi Magyar Családok Emléknapja Sajtómeghívó 2018

Letölthető pdf.

Impressum

Impressum

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat              

GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően : tároljuk , kezeljük és használjuk fel a rendszerünkbe beérkező személyes adatokat. A számítógépes rendszerünkben tárolt személyes adatokat bizalmasan kezeljük, amelyeket (adatokat) illetéktelen harmadik félnek, személynek nem adjuk ki, vagy tesszük hozzáférhetővé. 

Nyilvános rendezvényinken fotók vagy képi felvételek készülhetnek, a nyilvánosan meghírdetett előadásokon, programon résztvevőket erről tájékoztatjuk. Amennyiben nem jelzik tiltásukat, ráutaló magatartásukkal a felvételek szabadon történő felhasználásához hozzájárulnak. 

Az Alapítvány partnerei, programjain résztvevők, 

                                                                             

Jelentés/átláthatóság

Jelentés/átláthatóság