Pályázatok

szabadakadémia

A Széchenyi  Család több pályázatot is indít, amik kapcsolódnak a céljaihoz. Itt megtekintheti a kiírt, valamint múltbéli pályázatainkat.

Programok, pályázatok

3 minta

Több területen szándékozunk programokkal megjelenni,  felismerve és szem előtt tartva korunk aktuális problémáit, melyekre erőnkhöz mérten válaszolni kívánunk.

Széchenyi örökség

szechenyi emlekev

2016-os évben emlékezünk meg Széchenyi István születésének 225. évfordulójáról, melynek kapcsán programsorozatot hirdetünk, melynek célja a nagy formátumú család szellemi örökségének megőrzése.

 

Híreink

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017

Gróf Széchenyi István életét Magyarország szeretete, a reformok kezdeményezése és véghezvitele kísérte. A haladásba vetett hitével és példaértékű akaraterejével kultikus alakja Magyarországnak ahol ma is sokan akaraterejükkel és tudatosságukkal utat mutatnak, új távlatokat helyeznek kilátásba.

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány az Év Széchenyi Vállalkozása pályázatával azokat a vállalkozásokat kutatja, akik tovább mutatnak a mai Magyarországon.

A Fődíjat, és különdíjakat elnyerő vállalkozások társadalmi és szakmai elismerést szereznek egy olyan örökségben mely mindannyiunké, de ők megmutatják hogyan éljünk vele.

A tavalyi díjazottak között köszönthettük a BONAVENTURA GOLD Kft-t az innováció kategóriában, a FINO BIO PRODUCTS KFT-t, a társadalmi szerepvállalás kategóriában, az IRODAMARKET Kft-t a termelékenység kategóriában, valamint a Fődíjat a BÉRES Gyógyszergyár kapta.

A 2017. évben a tavalyi évhez hasonlóan díjazzuk a termelékenységet, a társadalmi szerepvállalást és az innovációt. A fődíjért most is mind három kategóriának meg kell felelni.

Idén új kategóriákat is bevezetünk, mint a csökkentett munkaképességű munkerőért díjat, valamint a jelentkező cégeket kérjük fel arra, hogy saját vállalkozásukon belül terjesszék elő vezetői/döntéshozói szerepkörben dolgozó női munkatársukat díjunkra.

Hagyományainkat folytatva kiosztásra kerül a Széchenyi Család különdíja, valamint a Széchenyi-Brige különdíj is, mely a start-up cégeket jutalmazza.

3 nap, és meghirdetésre kerül a 3. Év Széchenyi Vállalkozása pályázat!

 

"Mióta élek, kimondhatatlan vágy él lelkemben. Magyarország kifejtése, a  magyar  nemzet  feldicsőítése él minden  csepp  véremben."

Gróf Széchenyi István

szechenyi cimer